Wachtwoord vergeten?

Naar startpagina

Member Area

Webwinkel beginnen

Met webwinkel 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar geopend

Meld u nu aan!
Home FAQ
FAQ

Hieronder een aantal veel gestelde vragen over InstantWebwinkel:


In de regel kunt u binnen 2 werkdagen met uw InstantWebwinkel aan de slag. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat dit iets langer duurt door factoren die langere tijd in beslag nemen (bijvoorbeeld verhuizen van site, aanvraag bepaalde diensten voor de webwinkel etc.). We stellen echter alles in het werk om uw InstantWebwinkel zo snel mogelijk voor u toegankelijk te hebben.
Vaak kunt u al direct aan de gang en worden extra diensten/functionaliteit korte tijd daarop toegevoegd/actief.

Uw InstantWebwinkel kan als 'gesloten' ingesteld worden zodat u ondertussen de producten toevoegt aan uw webwinkel. Op het moment dat u gereed bent is uw InstantWebwinkel met de klik van een muis geopend en kunnen de bestellingen binnenkomen.


InstantWebwinkel werkt op abonnement-basis, hierdoor weet u precies wat u elke maand kwijt bent aan uw webwinkel. Voordat uw abonnement ingaat wordt er eenmalig een installatiebedrag in rekening gebracht.

Uw InstantWebwinkel kunt u uitbreiden met een ontwerp template en diverse functionaliteit, deze uitbreidingen worden tegen een (eenmalige) meerprijs in uw InstantWebwinkel aangebracht.

  • De eerste stap om een InstantWebwinkel te beginnen is door hem aan te vragen; dit doet u hier.
  • Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen installeren we uw webwinkel zo spoedig mogelijk; in de regel is dit binnen 2 werkdagen gebeurd.
  • Zodra de installatie is voltooid ontvangt u de instructies om direct aan de slag te kunnen met uw InstantWebwinkel.


InstantWebwinkel is een webwinkelsysteem waarbij u niets hoeft te programmeren, het opzetten en instellen ervan doen wij voor u zodat u zich alleen hoeft bezig te houden met het vullen van de winkel en ook daarbij wordt u geholpen.

Als er iets niet duidelijk is dan heeft u als geregistreerde klant de mogelijkheid gebruik te maken van ons Vraag en antwoord gedeelte en onze klantensupport.

InstantWebwinkel heeft een zeer brede ervaring en kan u op vele gebieden van dienst zijn, bijvoorbeeld bij het op maat maken van uw beeldmateriaal of het bewerken ervan, het invoeren of bewerken van producten, uw gedrukte media vormgeven en produceren etc. etc.

Heeft u een probleem? Wij zien het als onze uitdaging en helpen u graag waar we kunnen! Uitvoerige informatie over een webwinkel van InstantWebwinkel is hier te vinden.


Qua functionaliteit is er geen verschil tussen de 3 abonnementen, maar het aantal producten en categorieën is gelimiteerd in het Basis en Advanced abonnement en de hosting specificaties verschillen (schijfruimte, aantal e-mailadressen etc.). Met het Pro abonnement kunt u een ongelimiteerd aantal producten en categorieën aanmaken en heeft u de grootste hosting.

Meer informatie vind u hier.Doordat de installatie van InstantWebwinkel en aanverwante functionaliteit en diensten specifieke eisen aan de server stellen waarop een en ander draait is het niet mogelijk de winkel bij u op de site te installeren. Wel kan er een link op uw site worden vermeld die naar uw eigen winkel gaat en die we dan voor u hosten. U krijgt dan een aparte url op onze site met uw site- of bedrijfsnaam erin verwerkt, bijvoorbeeld: uwbedrijf.instantwebwinkel.nl


Om u een indruk te geven van hoe InstantWebwinkel werkt, hebben we een demo beschikbaar, hierin kunt u een indruk krijgen van hoe alles werkt. Bekijk de demo.

Op het moment dat u klant bij ons wordt, krijgt u toegang tot onze Knowledgebase en klantensupport zodat als u vragen heeft over de webwinkel, deze snel beantwoord worden.
U kunt dus met een gerust gevoel aan de gang met uw eigen InstantWebwinkel.


Dit hangt af van uw doelgroep, heeft u een internationale klantenkring dan is het raadzaam om Credit Card betalingen te kunnen ontvangen. Bevindt uw klantenkring zich grotendeels in Nederland, dan is iDeal de beste betaalmethode; drie kwart van online betalingen worden in Nederland via iDeal gedaan. Heeft u buitenlandse en binnenlandse klanten op het oog? Dan zijn beide methoden raadzaam.
Daarnaast bereikt u met Paypal ook nog eens ruim 150 miljoen potentiële klanten.


U heeft al een website en/of webwinkel en wilt naar InstantWebwinkel overstappen; dit is geen probleem, neem contact met ons op om de details en mogelijkheden door te nemen.


In principe kan iedereen een online winkel beginnen en nagenoeg alles is online te verkopen. Het opzetten van een webshop gaat sneller, eenvoudiger en goedkoper dan een fysieke winkel. Uw voorinvestering en lopende kosten zijn met een online winkel laag.

Doordat een webwinkel op het internet staat en toegankelijk is voor de hele wereld heeft u direct al een veel grotere (internationale) markt tot uw beschikking, dit maakt het onder andere mogelijke met producten die een kleine doelgroep hebben toch voldoende omzet te genereren.

Naast fysieke producten kunt u ook digitaal distribueerbare artikelen (downloadbare goederen) verkopen, bijvoorbeeld afbeeldingen, muziek, software en e-books (digitale boeken in PDF formaat).

Maar alles begint natuurlijk met een goed product en de service die u uw online klanten biedt; in feite verschilt dat niet veel met een normale winkel. Hierbij is het ook van belang om te realiseren dat een online winkel tijd kost; niet alleen de inrichting ervan (het toevoegen van producten) maar ook het blijven verbeteren van uw online aanbod vergt uw aandacht.Als uw domeinnaam al geregistreerd is dan hoeven alleen de zogenaamde name servers omgezet te worden naar de name servers van InstantWebwinkel, als dit gebeurd is dan gaat uw domeinnaam vanzelf naar uw InstantWebwinkel. Hoe dit precies in zijn werk gaat leggen we u uit. Neem contact met ons op om hierover meer te weten te komen.


Het maakt niet uit waar uw bedrijf gevestigd is. Uw Belgische klanten kunnen ook gewoon via hun eigen (Belgische) bank betalingen verrichten in uw webwinkel.


Ja, het is mogelijk om een onbeperkt aantal talen toe te voegen aan uw webwinkel, standaard is de winkel voorzien van de Nederlandse en Engelse taal. Indien u andere talen wilt toevoegen dan hebben we taalpakketten beschikbaar die toegevoegd kunnen worden.

Het is ook mogelijk om de winkel automatisch naar een bepaalde taal te laten omschakelen als een bezoeker uit een specifiek land herkend wordt, zelfs de valuta kan dan tegelijkertijd gewisseld worden zodat iedere bezoeker de juiste taal en coresponderende valuta wordt getoond. Uiteraard zijn tevens alle productnamen en omschrijvingen meertalig in te voeren.


Vanuit uw webwinkel is het mogelijk uw producten te exporteren, dit bestand kunt u dan in Excel openen en bewerken waarna het weer in uw webwinkel te importeren is.

 

Indien u nog vragen heeft, geef die dan s.v.p. door via het contactformulier

Met InstantWebwinkel kunt u snel starten met een goedkoop, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk online winkel systeem zonder dat u hoeft te programmeren.
De professionele ecommerce software van InstantWebwinkel maakt gebruik van een geavanceerde database waarmee een asp oplossing wordt geboden voor iedere MKB ondernemer.

 

Ontwerpen

Sleutelwoorden

Voordelen

Snel starten
Binnen korte tijd online
Gedegen webshop
Duizenden gebruikers!
Toekomstgericht
Klaar voor wat er komt
Full service
Waarmee helpen we u?

Overstappen
U heeft al een online winkel?
Waarom ons?
Een aantal goede redenen
Koppeling met site
U heeft al een website?
Contact opnemen
Via e-mail of telefoon

Testimonials

Instantwebwinkel heeft het gehele traject van onze winkel begeleid en met groot succes.
We zijn momenteel een van de best bezochte online winkels in Nederland en België!
Bootland Watersport
Bekijk meer testimonials

Introductie

Wat is InstantWebwinkel?
Hoe werkt het, wat kan ik ermee?

Onze promo video geeft u informatie over een webwinkel van InstantWebwinkel, zo ontdekt u snel de vele voordelen en mogelijkheden.

Bekijk de Promo
Webwinkel Statistieken 1.2.7 by Matej Koval

eigen online winkel, shop, webshop, webwinkel